Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC
Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC Brunner kruk HOC
Brunner kruk HOC
Een minimalistisch design met een Scandinavisch tintje. HOC van Brunner geeft de kruk een modern jasje dat hoogwaardig afgewerkt is.
Vraag offerte aan
 
De krukken van de HOC-serie van Brunner zijn de moderne, actieve en jonge varianten op de kruk. HOC is in twee versies te verkrijgen: een barkruk en een hocker. Gemaakt van gebogen beuken of eiken, om het product duurzamer te maken. Naast de krukken zijn er uit deze serie ook loungemeubelen, banken en tafels te verkijgen. Door de opmerkelijke driehoekige vormen, is het mogelijk om de tafels aan alle kanten te gebruiken en vanaf elke kant op een zitmeubel plaats te nemen. Combineer de elementen samen om een ruimte op te delen in werk-, lunch-, wacht- en loungeruimtes en een geheel te creëeren en te behouden.

De barkrukken zijn voorzien van een ringvormige voet van verchroomd staal. De kleine variant heeft dit niet, waardoor hij zelfs stapelbaar is en daardoor flexibel ingezet kan worden. Voor extra comfort is het mogelijk om de bovenkant te voorzien van een gestoffeerde zitkussen in de vorm van pentagons. Daarnaast zijn de krukken licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. 5,5 kg weegt de barkruk en zijn zusje weegt maar 2,0 kg!

Merk: Brunner
Model: HOC
Designer: jehs+laub
Uitvoering: beuken of eikenhouten frame.
Optioneel indien mogelijk: gestoffeerde zitting. Ringvormige voet bij de barkurk van verchroomd staal.

Vraag een offerte aan voor de door u gewenste uitvoering en opstelling.

Prijzen excl. 21% B.T.W.