JFK Projectinrichting is dé specialist in dynamisch werken, akoestiek en werkplekverlichting voor bedrijven, overheid en instellingen. Het is onze missie om mens, interieur, middelen en ruimte optimaal op elkaar af te stemmen, met als doel het welzijn van medewerkers te bevorderen en hun prestaties te verhogen. JFK Projectinrichting biedt een ruim assortiment aan zit sta bureausbureaufietsen (deskbikes), bureaustoelenkantoormeubelen en akoestische wanden.

Bewegen voor betere prestaties

Uit onderzoek is gebleken dat we op een dag al snel meer dan 10 uur zitten. Traditionele ergonomische bureaustoelen geven wel een goede ondersteuning aan het lichaam, maar stimuleren de bloedsomloop en hersenactiviteit onvoldoende. Het lichaam staat op een soort "standby modus". Door zitten met staan af te wisselen en te bewegen tijdens het werk, worden gezondheidsrisico’s verkleind, kunt u zich beter concentreren en daalt het stressniveau. Daarnaast voelt u zich energieker, wordt u productiever en presteert u beter. Wilt u meer bewegen tijdens het werk? Bekijk dan snel onze zit sta bureaus, bureaufietsen en beweegmeubilair!

Kantoormeubelen

JFK Projectinrichting is ook specialist op het gebied van kantoormeubelen en biedt een breed assortiment. Bekijk ook onze webshop voor diverse bureaus, bureaustoelen, vergadertafelskantoorkastenverlichtingakoestische wanden en verrijdbare akoestische schermen. Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag om uw werkplek zo goed mogelijk in te richten in uw gewenste stijl!

Interieurconcept op maat

Heeft u een nieuw bedrijfspand of wilt u een compleet vernieuwend interieurconcept op maat? Ook hiervoor bent u bij JFK Projectinrichting aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen maken wij een 3D-tekening met de gewenste kantoorinrichting en uitstraling. Wij maken het u graag gemakkelijk en zorgen ook voor de gehele uitvoering en nazorg. Zo kunt u zich blijven richten op uw eigen business, terwijl wij ernaar streven om uw verwachtingen te overtreffen. Bekijk onze referenties voor meer inspiratie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Mail dan naar info@jfkprojectinrichting.nl of bel 088-550 0800 voor een vrijblijvende afspraak,

Voor een goed advies maakt u gebruik van de expertise van JFK Projectinrichting!