filter_list

Filter

Bureaufiets (Algemeen Dagblad en Intermediair 28-1-2018)

,,Een andere manier om genoeg beweging te krijgen, is door een bureaufiets aan te schaffen, zodat je tijdens het werk kunt bewegen", aldus Gruijs. ,,Uit onderzoeken blijkt dat mensen daar ook nog eens creatiever en meer gefocust van worden."Weergave:


Bezig met laden...
10%
Deskbike - bureaufiets - rood showroommodel

Deskbike - bureaufiets - rood showroommodel

271,50

244,35

excl. btw

328,52

295,66

incl. btw

Deskbike wit met strepen en/of krassen op de body door gebruik in de showroom of proefplaatsing. 100% oké! Weg=weg

271,50

244,35

excl. btw

328,52

295,66

incl. btw

De voordelen van een bureaufiets

Een bureaufiets kopen biedt veel voordelen. Het gebruik van een bureaufiets heeft positieve effecten op uw gezondheid en prestaties. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

Minder ziekteverzuim
We zitten veel, terwijl langdurig zitten leidt tot ziekte. Kantoormedewerkers die veel bewegen melden zich minder vaak ziek dan medewerkers die bijna de hele dag zittend werken.

Verhoging productiviteit
Bureaufietsen leidt niet alleen tot minder ziekteverzuim, maar ook tot een hogere productiviteit. Door beweging kan bloed en zuurstof uw hersenen beter bereiken. Onderzoek wijst uit dat het brein van werknemers die bewegend computeren actiever is, waardoor iemand productiever en creatiever is.

Minder overgewicht
Werknemers met overgewicht hebben meer kans om betrokken te raken bij een bedrijfsongeval, nemen vaker vrij en kosten meer dan werknemers met een gezond gewicht. Door gebruik te maken van bureaufietsen zorgt u ervoor dat uw werknemers meer bewegen en daardoor meer calorieën verbranden.

Minder fysieke klachten
Mensen met een zittend beroep zitten soms wel 8 à 10 uur per dag. Kantoormedewerkers hebben dan ook vaak last van lichamelijke klachten. Denk hierbij aan de nek-, schouder- en/of rugklachten. Met een bureaufiets wordt de kans op fysieke klachten verkleind.

Minder psychische klachten
Kantoormedewerkers kunnen naast lichamelijke klachten, ook last hebben van geestelijke vermoeidheid. Door gebruik te maken van bureaufietsen zal de kans op psychische klachten, zoals een burn-out, afnemen. Wie fit is, voelt zich mentaal ook vaak beter.

Betere werksfeer
De bureaufiets zorgt voor meer afwisseling en interactie op de werkvloer wat de werksfeer positief zal beïnvloeden. Kortom: een bureaufiets maakt u fitter, creatiever en slimmer. Alle reden om een bureaufiets te kopen!

Bureaufietsen in combinatie met sta bureaus

Gaat u een bureaufiets kopen? Gebruik een bureaufiets in combinatie met een sta bureau. Zo kunt u eenvoudig het fietsen afwisselen met staand werken. Volgens hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder kunt u hierdoor meer werk verzetten en komt u tot betere ideeën. Met bureaufietsen investeert u in een gezonder werkend leven! En bent u op zoek naar akoestische wanden? Klik dan hier.

Bureaufiets kopen?

Wilt u ook minder stilzitten en meer bewegen? Dan biedt een bureaufiets kopen uitkomsten. Onze bureaufietsen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Naast bureaufietsen bieden wij ook ander beweegmeubilair. Denk aan loopbanden en zitballen. Neem voor meer informatie omtrent Deskbikes kopen vrijblijvend contact met ons op via  +31 387 114 050 of info@jfkprojectinrichting.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Ossenkamp 2-O in Zwolle. Stap op een van onze bureaufietsen en ervaar het gemak van een Deskbike of bureaufiets!


JFK Projectinrichting - Specialist in dynamisch werken, akoestiek en werkplekverlichting