JFK Projectinrichting / JFK Kantoormeubelen levert voornamelijk aan bedrijven, overheden en instellingen.

Particulieren kunnen bepaalde artikelen via deze webshop bestellen. U kunt desgewenst uw aanvraag mailen naar info@jfkprojectinrichting, zodat wij u kunnen adviseren en een passende aanbieding kunnen maken. Onze prijzen zijn exclusief 21% btw.

Herroepingsrecht consumenten
U heeft het recht als consument uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op particuliere consumenten, daar het onderdeel is van de consumentenwetgeving. Aankopen met intentie tot gebruik voor zakelijke doeleinden kunnen geen aanspraak maken op het herroepingsrecht voor consumenten.

Let op: enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jfkprojectinrichting.nl. Ons streven is om binnen 48 uur uw ticket in behandeling te nemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Bij beschadigde producten kan een eventuele schadevergoeding in rekening gebracht worden.

Garantie:
Op al onze producten is minimaal de geldende fabrieksgarantie van toepassing vanaf datum van ontvangt of factuurdatum en met in achtneming van de wettelijke garantie aanspraken.

 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend: