Hieronder een aantal uitgevoerde projecten door JFK Kantoor- en Projectinrichting. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Mail of bel ons voor meer informatie over de vele mogelijkheden!

Interieurontwerp en realisatie voor een vastgoedadviseur

Voor dit bedrijf in Utrecht heeft JFK de volledige inrichting geleverd en gemonteerd met o.a. tapijttegels, raambekleding, hangende decoratieve én akoestische panelen. Ook plaatsten wij hier wanden waardoor een aparte vergaderruimte werd gecreëerd, met hierin een vergadertafel met prachtige vergaderstoelen. Daarnaast hebben wij 20 complete werkplekken geleverd, voorzien van monitorarmen, pennenlades en akoestische schermen. Ook hebben wij een pantry gecreëerd, voorzien van een volledige keuken en een hoge tafel waaraan de werknemers ontspannen kunnen koffie drinken of lunchen. 

Is uw kantoor ook toe aan vernieuwing? Wij kunnen hierin specialistische hulp bieden, met onze kennis in o.a. dynamisch werken, verlichting en akoestiek. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen, wij zien er naar uit kennis met u en/of uw bedrijf te maken!


Hieronder is van links naar rechts de oude situatie, het ontwerp en het resultaat te zien:

Interieurontwerp en realisatie voor een overkoepelende organisatie in de zorg

Dit kantoor is door JFK voorzien van meerdere Swopper balansstoelen en een zit sta werkplek inclusief kabelgeleiding en een monitorarm. Ook hebben wij een zit sta vergadertafel geplaatst inclusief kabelgeleiding en stroomtoevoer én Muvman stahulpen. Daarnaast hebben wij dossierkasten geleverd om een prettige en praktische werkplek te creëren. 

Is uw werkplek ook toe aan vernieuwing? Wij kunnen hierin specialistische hulp bieden, met onze kennis in o.a. dynamisch werken, verlichting en akoestiek. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen, wij zien er naar uit kennis met u en/of uw bedrijf te maken!

 

Interieurontwerp en realisatie voor een overheidsinstelling

Aan deze organisatie mocht JFK zestien complete zit sta werkplekken leveren en monteren, inclusief stoel, kabelgeleiding en stroomtoevoer. Ook hebben wij hier een scrumwall gemonteerd op een ronde wand, bestaande uit acht magnetische en beschrijfbare panelen. Bovendien hebben wij dit kantoor voorzien van een prettige akoestische overlegplek.

Hoe kunnen wij uw bedrijf helpen 'het nieuwe werken' toe te passen? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u en uw kantoor kunnen betekenen, wij zien er naar uit kennis te maken!

Interieurontwerp en realisatie voor een installatiebedrijf

Bij dit Zwolse bedrijf heeft JFK zestien zit sta werkplekken inclusief stoel, kabelgeleiding en monitorarmen én meerdere lage dossierkasten geplaatst. 

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u en uw kantoor kunnen betekenen, wij zien er naar uit kennis te maken!

Interieurontwerp en realisatie voor een woningcoöperatie

JFK heeft aan deze woningcoöperatie een vergadertafel met ingebouwde stroomvoorziening, vergaderstoelen en hangende lamp met directe én indirecte LED-verlichting mogen leveren en monteren. Ook hebben wij hier twaalf slingerverstelbare bureaus met ergonomische bureaustoelen en akoestische scheidingswanden geplaatst.

Welke dynamische oplossing past bij uw bedrijf? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen, wij zien er naar uit kennis te maken!
 

Interieurontwerp en realisatie voor een overkoepelende sportorganisatie

Aan deze sportorganisatie heeft JFK een zit sta vergadertafel met ingebouwde stroomvoorziening in het blad en designvergaderstoelen geleverd. Bovendien hebben wij Muvman stahulpen, Deskbikes, ergonomische bureaustoelen en meerdere zit sta werkplekken mogen leveren en monteren. 

Is uw vergaderruimte of werkplek representatief voor uw bedrijf, of kunnen deze ruimtes een metamorfose gebruiken? Wij denken graag met u mee, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.