Deskbike - bureaufiets-oranje Deskbike - bureaufiets-oranje Deskbike - display Deskbike - Hersenactiviteit Deskbike - sfeer Deskbike - bureaufiets-oranje Deskbike - bureaufiets-oranje Vernieuwde trappers Deskbike - bureaufiets-oranje
Deskbike - bureaufiets-oranje Deskbike - bureaufiets-oranje Deskbike - display Deskbike - Hersenactiviteit Deskbike - sfeer Deskbike - bureaufiets-oranje Deskbike - bureaufiets-oranje Vernieuwde trappers Deskbike - bureaufiets-oranje
Deskbike - bureaufiets-oranje
Werken en bewegen op de deskbike. Deze originele deskbike wordt gebruikt in combinatie met een zit sta bureau en hiermee stimuleer je lichaam en geest tijdens het werk.

Verzendkosten

€ 0,00

Leverbaar in

Voor 12.00 uur besteld morgen in huis.

€ 295,25
€ 254,53
excl. btw
€ 357,26
€ 307,98
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Bureaufiets / Deskbike - oranje  ( nog beperkt op voorraad)
Steeds meer zittende kantoorwerkers gaan over op meer bewegen gedurende de dag. Het gebruik van een Deskbike achter een zit sta bureau stimuleerd onze fysieke en mentale gezondheid. Door de comfortabele fietsbeweging wordt de hartslag licht verhoogd en dit stimuleerd weer de bloedcirculatie, te vergelijken met wandelen. Opgebouwde lichamelijke afvalstoffen worden afgevoerd en extra zuurstof aangevoerd. Door over de dag heen meer te bewegen voelen wij ons aan het einde van de werkdag juist fitter dan na een inactieve "zit"dag. Het werken met een laptop is  goed te doen op een Deskbike zodat werk en beweging onze inactiviteit achter het bureau wordt doorbroken. De mate van inspanning kunt u uiteraard zelf bepalen en weet dat elke inspanning zal bijdragen aan een actievere en gezonde werkhouding. JFK projectinrichting heeft al zeer veel gebruikers voorzien van professionele aantrekkelijk geprijsde zit sta bureaus met Deskbikes.
(Lees ook het boek van Prof. Erik Scherder "laat je hersenen niet zitten")

Model

Deskbike

Kleur body

Oranje

Kleur frame

Zwart

 

 

Specificaties

Gebruikerslengte ca. 165-185 cm

 

Gebruikersgewicht max. 120 kg

 

Stevige vloerliggers met grotere wielen voor extra stabiliteit en draagkracht

 

Draaiknop voor instelbare trapweerstand

 

In hoogte instelbaar comfortzadel met nieuw type zadelbuis

 

Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties

 


1 jaar garantie

 

 

Opties

Speed en Cadence sensor met bluetooth connectie via een app op uw smartphone
Zadelstang small, voor een gebruikerslengte tussen 130-165 cm

 

Zadelverlengstuk, voor een gebruikerslengte tussen 185-200 cm (belastbaar tot max. 110 kg)

 

Montageservice: de deskbike kan gemonteerd afgeleverd worden

 

 

Advies

Wij adviseren een bureauhoogte van min. 110 cm (zie ook ons ruime aanbod zit sta bureaus)

 

De deskbike is geen fitnessapparaat! Het niet de bedoeling dat je een volledige werkdag gaat fietsen op de deskbike. Wissel het fietsen af met staand werken en blijf zo gedurende je dag in beweging (eventueel zonder je bureaustoel te gebruiken).