Swopper AIR Swopper AIR Swopper AIR Swopper AIR Swopper AIR "> ">
Swopper AIR Swopper AIR Swopper AIR Swopper AIR Swopper AIR
Swopper AIR
De Swopper AIR is een balansstoel die een nieuwe zitbeleving geeft, met netstructuurbekleding. Vraag een offerte aan bij meerdere stuks of speciale uitvoering

Verzendkosten

€ 0,00

Leverbaar in

3-4 weken

€ 587,39
excl. btw
€ 710,74
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Balansstoel – Swopper AIR
 
Model AIR
Stof kleur Grijs, antraciet, groen, rood
Veerkleur Wit, zwart, blauw, rood of grijs
Voetkleur Wit, zwart of lichtgrijs metallic
  Swopper 3D balansstoel wit - JFK Kantoormeubelen  
Afmetingen Zithoogte onbelast 52-65 cm
  Zithoogte belast 45-60 cm
     
Specificaties Veer medium 50-120 kg
  Metalen voetring met viltenglijders
  3 jaar garantie
  Bekleed met netstructuur
   
Optioneel Veer small 40-70 kg
  Uitgevoerd met wielen volgens DIN EN 12529
Balansstoel – Swopper - AIR - JFK Kantoormeubelen

Klantervaringen:
Op advies van mijn fysiotherapeut heb ik een Swopper gekocht en nu een half jaar in gebruik. Ik weeg 90 kg en had veel last van rugklachten en nekklachten door langdurig en verkeerd zitten. Ik voelde mij direct al actiever op de Swopper en ben nu bijna van mijn klachten af.
Roy de V.

De hele dag zat ik achter mijn beeldscherm en te druk om even een rondje te lopen. Door de Swopper voel ik mij fitter en sterker en lijkt het of mijn concentratie ook is verbeterd. Nu 4 maanden in gebruik, echt aan te bevelen.
Dorien. B.

Ik was op het eind van de dag nog te moe om even een wandelingetje te doen. Nu een maand de Swopper in gebruik en bevalt mij prima.
José Ch.

Ik hoorde via een collega veel positieve geluiden over de Swopper balanskruk. Hoewel ik maar 63 kg. weeg kon ik toch goed zitten op de Swopper. Door de prettig meebewegende zitting blijf je toch ook zelf mee bewegen. Geen schouderklachten meer.
Kaylee J.

De Swopper staat bij mij gewoon in de woonkamer achter een mooi bureautje en kijk ook tv op de Swopper . Echt een aanwinst.
Daniel H.

Bij ons op kantoor is de Swopper veel in gebruik en sommigen fietsen achter hun zit sta bureau. Ik zelf gebruik de Swopper al meer dan een jaar en wil niet meer anders. Een bureaufiets is niets voor mij. 
Karin R.

Een grote bureaustoel in de kamer zag ik niet zitten en op advies van JFK projectinrichting een Swopper zonder wielen aangeschaft i.v.m. de parketvloer. Ik heb nu voor op kantoor ook een Swopper aangeschaft. Geen rug- en nekklachten meer.
Antoine