Lifespan loopband en bureau Ergo TR1200-DT5

Met de Ergo TR1200-DT5 loopt u ontspannen achter uw zit sta bureau en kunt u door afwisselend te zitten, staan of te lopen uw werkzaamheden voortzetten. Het ontspant en is gezond voor lichaam en geest

Verzendkosten

€ 0,00 

Leverbaar in

1 - 3 weken i.v.m. vakantieperiode

€ 1.660,50 *
€ 1.494,45 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Lifespan loopband en bureau Ergo TR1200-DT5

De loopbandbureau Ergo TR1200-DT5 is het middensegment model, past onder de meeste zit sta werkplekken en is voorzien van een afstandbediening voor op het bureau.
TR1200-TR5 loopbandbureau: dit is onze meest populaire model. Het bevat bijgewerkte componenten van de TR800 met inbegrip van een grotere motor, verbeterde wandel riem en een grotere wandel oppervlak. Het is de perfecte optie voor individuele gebruikers die verwachten veel van hun werkzaamheden op de loopband achter hun zit sta bureau te doen en voor andere gebruikers om op te lopen tot max. zes uur per dag collectief.
 
  • Bandafmeting: 50,8 cm breed x 142,2 cm lang
  • Opstaphoogte: 15,24 cm
  • Snelheid: 0,64 - 6,4 km/u
  • Loopband met 6 onafhankelijke schokcompressies
  • Max. toelaatbaar gebruikers gewicht 158 kg.
  • USB-oplaadpunt
  • Garantie: 1 jaar op reparatieloon, 2 jaar op onderdelen en 3 jaar op de motor en levenslang op het frame.
  • Garantie op basis van 6 uur gebruik per dag
     
Intelli Guard system
De TR1200 heeft een ingebouwd veiligheidssysteem. De loopband zal automatisch stoppen als u van de loopband afstapt. Wanneer uw voeten gedurende 20 seconden de band niet meer raakt, zal de loopband automatisch in de pauzestand komen.

Schokabsorbtie
De loopband is voorzien van 6 schokabsorberende elementen, waardoor het lopen op de TR1200 prettig en moeiloos kan verlopen.

Console op het bureau
De losse digitale display op het bureau is handig te bedienen en geeft o.a. wandeltijd, calorieverbruik, afstand en snelheid weer.

Intelli Step
Telt en registreert het aantal stappen en geeft deze weer op de console.

Bluetoothconnectie
De loopband is in staat om uw beweegactiviteiten draadloos te synchroniseren met uw PC, telefoon of tablet met behulp van een gratis app. Zo kunt u zelf de gelopen afstand, looptijd, calorieverbruik en het aantal stappen volgen.