akoestische plexiglas schermen akoestische plexiglas schermen akoestische plexiglas schermen akoestische plexiglas schermen akoestische plexiglas schermen
akoestische plexiglas schermen akoestische plexiglas schermen akoestische plexiglas schermen akoestische plexiglas schermen akoestische plexiglas schermen
akoestische plexiglas schermen
Akoestisch plexiglas bureauscherm vloermodel, transparant en lichtdoorlatend. Gepatenteerd honingraatstructuur met micro perforaties.
Vraag offerte aan
 

ROSSOACOUSTIC CP30-SYSTEEM

Space Division systeem

Specificaties:
- CP30 acoustic met microscopische perforatie voor geluidsabsorbtie
- Lichtdoorlatend en geuidsabsorberend
- Helder transparant
- afmetingen: hoogte 900 - 1150 mm
- Afmetingen lengte: 1600 / 1800 / 2000 / 2200 mm lang

- De CP30 acoustic is geschikt voor ruimtes met nagalm problemen
 
Rossoacoustic CP30 fascineert door zijn lichtheid en materialiteit. De organische honingraatstructuur van het membraanlichaam lijkt ondanks het feitelijke uiterlijk buitengewoon levendig. 
Rossoacoustic CP30 is afgezet met een transparante rand om de filigraan honingraatstructuur effectief te beschermen zonder het zwevende uiterlijk echter visueel te verminderen.

Rossoacoustic CP30 zorgt voor de nodige akoestische conditionering op de werkplek. Uniek is het feit dat Rossoacoustic CP30 doorzichtig of zelfs transparant is vanwege zijn akoestische prestaties.
Daarom kunnen akoestisch effectieve formaten worden gebruikt en hoeft de gewenste visuele referentie niet uit het oog te worden verloren.
Speciaal voor deze doeleinden en toepassingsgebieden is samen met het Fraunhofer Instituut voor Bouwfysica de microperforatie ontwikkeld die bepalend is voor het akoestische effect.
Rossoacoustic CP30 vermindert de nagalmtijd en heeft een absorberend en afschermend effect.