Uitnodiging voor De Netwerkvloer op 13 januari 2015 in het Van der Valk hotel in Zwolle

      02-12-2014     Reacties (0)

Uitnodiging voor De Netwerkvloer op 13 januari 2015 in het Van der Valk hotel in Zwolle JFK Projectinrichting in Zwolle nodigt u graag uit voor het bezoeken van De Netwerkvloer op 13 januari 2015 in Zwolle in het nieuwe Van der Valk hotel in Zwolle. Net als vorig jaar zullen er vele honderden ondernemers uit Zwolle en wijde regio deze Netwerkbijeenkomst bezoeken en contacten met elkaar leggen. Via deze persoonlijke link   van JFK Projectinrichting kunt u zich kostenloos aanmelden.

Lees meer

Ook het design van je kantoor heeft invloed op de productiviteit, aldus een artikel in MT.

  Lilian Polderman     08-08-2014     Reacties (0)

07 aug 2014  |   Lilian Polderman   Wat kan een reflectieve boomhut of een blauw kleurtje op de muur doen voor je bottom line? Richt je kantoor slim in en profiteer. Google opende onlangs zijn gerenoveerde Nederlandse kantoor. De flexibele werkruimte zit vol ludieke vondsten, zo bungelen grote stroopwafels aan het plafond in het bedrijfsrestaurant, zijn de kleurrijke werkruimtes opgesierd met graffiti en Hollandse rode bakstenen en is er een centrale plek ingeruimd voor een stacaravan waar werknemers zich even in alle rust in kunnen terugtrekken. Het is een plek die past bij de Google-cultuur en zowel naar klanten als werknemers uitstraalt dat dit een geweldige plek is om te werken. NIEUWE TECHNOLOGIEËN Draagt een fraai interieur vol vernuftig design daadwerkelijk bij aan een...

Lees meer

Chairsupply nu ook 24-uursstoelen in het assortiment

  JFK projectinrichting     05-08-2014     Reacties (0)

Na de succevolle bureaustoelen heeft Chairsupply nu ook 24-uursbureaustoelen opgenomen in het assortiment. De vraag naar voordelige 24-uursstoelen is groot en daar is Chairrsupply op ingesprongen. JFK Projectinrichting heeft deze modellen ook opgenomen en kan u er alles over uitleggen: ergonomie, kwaliteit, zitcomfort en prijs.

Lees meer