Waarom zit sta bureaus kopen? Door zitten en staan af te wisselen, blijft uw lichaam in beweging en presteert u beter. Dat heeft een positieve invloed op uw mentale en fysieke fitheid. Veel bedrijven en particulieren gingen u dan ook al voor. Wilt u net als hen een zit sta bureau kopen? Wij bieden een uitgebreid aanbod aan zit sta bureaus in verschillende prijsklassen. Hierdoor zit er altijd wel een zit sta bureau voor u tussen. Bekijk hieronder ons professionele aanbod zit sta bureaus. 


De voordelen van een zit sta bureau kopen
Meer bewegen met een zit sta bureau is gezonder voor uw lichaam én brein. Uit onderzoek blijkt dat bewegen het stressniveau verlaagt. Bovendien voelt u zich fitter en energieker wanneer u meer beweegt. Wilt u een zit sta bureau kopen? Wij hebben de vijf belangrijkste redenen om te gaan werken met zit sta bureaus voor u op een rijtje gezet:

  • Een zit sta bureau helpt u het risico op obesitas te verminderen.
  • Een zit sta bureau kan het risico op het krijgen type 2 diabetes verkleinen.
  • Door een zit sta bureau te kopen kunt u het risico op hart- en vaatziekten verkleinen.
  • Het gebruik van een zit sta bureau kan het risico op ernstige ziekten verminderen.
  • Door een zit sta bureau te kopen kunt u nek-, schouder-, en rugpijn helpen te voorkomen.

Reden genoeg om zit sta bureaus te kopen toch?

Zit sta bureaus kopen?
Onze zit sta bureaus zijn een unieke ervaring voor werken achter een bureau. Met een zit sta bureau blijft u fit en geconcentreerd tijdens het werk. Wilt u zit sta bureaus kopen? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 387 114 050 of info@jfkprojectinrichting.nl. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van een zit sta bureau. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Ossenkamp 2-O in Zwolle. Hier kunt u naast een zit sta bureau ook ook ander beweegmeubilair ervaren.

JFK Projectinrichting - Specialist in dynamisch werken, akoestiek en werkplekverlichting